UVJETI KUPNJE

Osnovni pojmovi

Sukladno uvjetima kupnje, kupac može biti svaka fizička ili pravna osoba koja naruči najmanje jedan proizvod, unese tražene podatke i plati naručeni proizvod putem Internet stranice www.nashecosmetics.com, vlasništvo tvrtke NASHE COSMETICS d.o.o. Viška ulica 24, 52100 Pula, OIB: 19893540371.

Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, neovisno o kupcu.

Ako su u podacima o kupcu uneseni podaci o pravnoj osobi, kupcem se smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom kupca – pravne osobe.

Kupac je odgovoran za točnost svih upisanih podataka.

Isporučitelj naručenih proizvoda je NASHE COSMETICS d.o.o., Viška ulica 24, 52100 Pula OIB: 19893540371.

Prihvaćanjem Uvjeta prodaje kupac mora biti punoljetna i poslovno sposobna osoba. Kupac je odgovoran za točnost i potpunost podataka upisanih prilikom registracije.

 1. Naručivanje

Posjetioci Internet trgovine www.nashecosmetics.com mogu naručiti i kupiti kao gost, postupak naručivanja je sljedeći:

 1. Odaberite željeni proizvod. Za više informacija o odabranom artiklu, kliknite na sliku ili naziv istog, nakon čega ćete biti preusmjereni na više informacija o proizvodu. Pritiskom na “Dodaj u košaricu” proizvod će se automatski smjestiti u meni „Košarica“. Pristupom meniju „Košarica“ dobivate uvid u odabrane proizvode, njihovu količinu i cijenu. Količinu predmeta možete promijeniti unošenjem željenog iznosa u polje “Količina”. Ako želite isprazniti košaricu, kliknite opciju “Ukloni” pored svakog predmeta.
 2. Kada dovršite odabir željenih predmeta i odlučite ih kupiti, kliknite na “Kreni na plaćanje” i dovršite postupak unosa podataka.
 3. Unesite adresu, ime i prezime, adresu, grad, županiju, poštanski broj, broj telefona i e-mail.
 4. Odaberite način dostave i način plaćanja, pročitajte Uvjete kupnje i Uvjete korištenja.
 5. Za dovršetak postupka narudžbe kliknite “Naručite” ili u slučaju da plaćate putem PayPal usluge “Nastavi prema PayPalu”. Narudžbom prihvaćate Uvjete kupnje i Uvjete korištenja internet stranice.
 6. Ako ste kao način plaćanja izabrali PayPal ili kartično plaćanje, bit ćete preusmjereni na stranicu naplate.

Cijene istaknute na Internet stranicama pored pojedinog proizvoda vrijede za sve oblike plaćanja i izražene su s već uračunatim PDV-om.

Cijena poštarine nije uključena u cijenu proizvoda.

Prilikom narudžbe u košarici biti će naznačena cijena dostave i pakiranja proizvoda.

Nakon primitka podataka iz narudžbe na ekranu će biti istaknuta obavijest da je narudžba kupca zaprimljena te će biti naveden broj narudžbe.

Potvrdu narudžbe dobit ćete na e-mail adresi koja je unesena tijekom procesa kupnje.

U slučaju da niste dobili navedenu e-mail poruku, molimo provjerite košaricu, ako je košarica prazna nakon narudžbe, kontaktirajte nas putem maila na: nashesoaps@gmail.com ili direktno telefonom na broj: +385 989627278 ili +385 912755553 (pon-pet 9.00 -16.00).

Ukoliko NASHE COSMETICS d.o.o. ne raspolaže naručenim proizvodom zbog nedostataka robe na skladištu, o tome će, u primjerenom roku, kupac biti obaviješten. U gore navedenom slučaju, ukoliko je kao oblik plaćanja odabrano plaćanje Internet bankarstvom ili općom uplatom, NASHE COSMETICS d.o.o. će izvršiti povrat uplaćenih novčanih sredstava.

U slučaju gore navedene uplate, kupac odgovara i snosi rizik za točnost i istinitost dostavljenih podataka obzirom da će NASHE COSMETICS d.o.o. izvršiti povrat sredstava sukladno dostavljenim podacima.

Ako se plaćanje narudžbe izvrši uplatom na račun, NASHE COMETICS d.o.o. pristaje rezervirati proizvod 3 radna dana. Nakon 3 radna dana, NASHE COSMETICS d.o.o. ne jamči dostupnost proizvoda.

Predmet narudžbe mogu biti samo proizvodi za koje je u narudžbi naznačeno da su raspoloživi na skladištu te proizvodi koji nisu raspoloživi na skladištu, ali su dobavljivi u roku od 30 radnih dana, ne uključujući subotu.

Kupovina preko Internet trgovine moguća je za dostavu u sljedećim državama:

Austrija, Belgija, Bugarska, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Hrvatska, Irska, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Mađarska, Nizozemska, Njemačka, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska i Ukrajina.

Ako kupac želi naručiti proizvode u zemlja koja se ne nalazi na gore navedenom popisu, može poslati izravnu narudžbu.

Za izravnu narudžbu kupac može poslati elektroničkom poštom svoje osobne podatke (ime i prezime, telefonski broj, ulicu i broj adrese stanovanja, poštanski broj i državu) te popis proizvoda koje želi naručiti na adresu nashesoaps@gmail.com.

Kupac može izvršiti izravnu narudžbu i pozivom na broj telefona +385 989627278 ili +385 912755553 te mora navesti gore navedene podatke i adresu elektroničke pošte.

NASHE COSMETICS d.o.o. će elektroničkim putem poslati ponudu za napravljenu narudžbu u roku od 3 radna dana od primitka izravne narudžbe.

NASHE COSMETICS d.o.o. se obvezuje rezervirati proizvod na skladištu do trenutka slanja ponude te dodatna 3 radna dana od trenutka slanja ponude. Nakon isteka 3 radna dana od slanja ponude NASHE COSMETICS d.o.o. ne jamči za raspoloživost proizvoda.

Prilikom plaćanja uplatom na račun, narudžba će se smatrati zaključenom nakon što NASHE COSMETICS d.o.o. elektronički primiti potvrdu da je iznos narudžbe uplaćen.

Pri plaćanju pouzećem, narudžba će se smatrati zaključenom nakon dovršetka procesa kupnje.

Ugovor o kupoprodaji između kupca i poduzeća NASHE COSMETICS d.o.o. smatra se zaključenim nakon što je narudžba zaključena. Ovi Uvjeti kupnje zajedno s Uvjetima korištenja čine sastavni dio ugovora o kupoprodaji između poduzeća NASHE COSMETICS d.o.o.

 1. Plaćanje

Sve cijene na Internet stranici www.nashecosmetics.com/hr na hrvatskom jeziku su izražene u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn; HRK), s PDV-om. Sve cijene na Internet stranici www.nashecosmetics.com/en na engleskom jeziku su izražene u valuti Europske Unije, euro (€; EUR), s PDV-om.

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave i pakiranja može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

Plaćanje gotovinom prilikom pouzeća.

Prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču se plaća cjelokupni iznos naznačen u računu, što uključuje cijenu proizvoda i trošak dostave i pakiranja.

Plaćanje pouzećem dostupno je samo za dostavu unutar Hrvatske. Tijekom trajanja akcija dostava pouzećem može biti neomogućena.

Plaćanje Internet bankarstvom.

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem Internet bankarstva bilo koje banke uplatom iznosa navedenog u košarici koji uključuje cijenu proizvoda i troškove i pakiranja.

Plaćanje općom uplatnicom.

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte.

Plaćanje putem PayPal usluge

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati online koristeći PayPal uslugu.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom.

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se jednokratno plaćati online koristeći jednu od sljedećih kartica: Maestro, MasterCard i Visa.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. Više o CorvusPay-u možete pročitati na stranici Uvjeta korištenja.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Iznos Vaše kreditne kartice koja je vezana na PayPal račun bit će terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Aktualni tečaj možete provjeriti klikom na tečajnu listu.

Kod terećenja vaše kreditne kartice isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

Svaki od navedenih načina plaćanja može sadržavati naknadu propisanu uvjetima uplatnog mjesta. Tu naknadu uplatitelj snosi sam i ona nije nadoknadiva od NASHE COSMETICS d.o.o.

Podaci za plaćanje

IBAN PRIMATELJA: HR6523600001102835753
NAZIV PRIMATELJA: NASHE COSMETICS d.o.o.
ADRESA PRIMATELJA: Viška ulica 24
GRAD PRIMATELJA: Pula
POŠTANSKI BROJ PRIMATELJA: 52100
DRŽAVA PRIMATELJA: Hrvatska
IZNOS: UKUPNI IZNOS KOŠARICE
MODEL: HR00
POZIV NA BROJ PRIMATELJA: BROJ NARUDŽBE
OPIS PLAĆANJA: IME I PREZIME KUPCA – BROJ NARUDŽBE

 1. Otprema i dostava

Proizvode je moguće naručiti putem Internet trgovine za dostavu u sljedećim državama: Austrija, Belgija, Bugarska, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Hrvatska, Irska, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Mađarska, Nizozemska, Njemačka, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska i Ukrajina.

Proizvode je moguće naručiti putem izravne narudžbe za dostavu u svim svjetskim destinacija.

Dostava proizvoda naručenih putem Internet trgovine obavlja se putem Overseas Express i DPD dostave ili druge dostave.

Dostava proizvoda naručenih putem izravne narudžbe obavlja se putem Overseas Express dostave, DPD, HP dostave ili druge dostave.

U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda.

U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ukoliko nije drukčije naznačeno (naznaka – dostava besplatna). Dostava se uvijek naplaćuje tijekom akcija i prilikom korištenja kupona.

Kupac je odgovoran za plaćanje poreza i carina u skladu sa zakonima svoje države.

Dostava se obavlja prema općim uvjetima poslovanja dostavne službe:

Dostava se smatra izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o dostavi u očekivanom vremenu, kupac je dužan o tome obavijestiti prodavača e-mailom: nashesoaps@gmail.com ili telefonom na broj +385 989627278 ili na broj +385 912755553 (ponedjeljak-petak 9.00 -16.00).

Otprema paketa se vrši u roku od 7 radnih dana nakon što NASHE COSMETICS d.o.o. je primio zaključenu narudžbu, vrijeme otpreme paketa tijekom perioda akcije i kada je broj primljenih narudžba velik.

NASHE COSMETICS d.o.o. se obvezuje isporučiti proizvod naručen putem Internet trgovine www.nashecosmetics.com u roku od 15 radnih dana od dana sklapanja ugovora.

NASHE COSMETICS d.o.o. se obvezuje isporučiti proizvod naručen izravnom narudžbom u najkraćem mogućem roku, unutar od 30 radnih dana od dana sklapanja ugovora.

NASHE COSMETICS d.o.o. dužan je isporučiti sve naručene proizvode koji su u trenutku isporuke na zalihama.

Ako NASHE COSMETICS d.o.o. ne može isporučiti nijedan naručeni proizvod, kontaktirat će kupca kako bi razgovarali o mogućoj zamjeni naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Paket biti dostavljen na adresu koju je kupac unio kao kontakt.

 1. Preuzimanje

Naručeni proizvodi su pakirani na način da se tijekom isporuke ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja provjeriti stanje paketa i, u slučaju oštećenja, ODMAH prijaviti proizvod dobavljaču. U slučaju pošiljke vidljivo oštećene u transportu, kupcima odnosno primateljima se savjetuje da istu ne preuzimaju. Mole se kupci da kontaktiraju NASHE COSMETICS d.o.o. radi prevladavanja mogućih teškoća.

Za pošiljke dostavljene putem Overseas Express dostavne službe, u slučaju oštećenja proizvoda nastalih tijekom transporta, kupcima se savjetuje da prate upute dostavljačke službe:

 • kontaktirajte Službu za korisnike dostavne službe i navedite broj pošiljke koji se nalazi na naljepnici na paketu
 • sačuvajte paket i cjelokupnu ambalažu
 • kontaktirajte NASHE COSMETICS d.o.o. kako biste pokrenuli reklamacijski postupak (obvezno navedite što ste sve u paketu primili)

Savjetujemo da:

 • fotografirate paket i fotografiju pošaljete na email cs@overseas.hr
 • ne mijenjate sadržaj paketa kako bi se moglo utvrditi stvarno stanje sadržaja paketa
 • ne koristite ništa što se nalazilo u paketu jer se smatra da ste korištenjem sadržaja priznali njegovu ispravnost te da je šteta nastala kod vas, a ne tijekom isporuke
 • ne vraćate paket NASHE COSMETICS d.o.o. prije nego li ste to dogovorili

Kontakt podaci dostavne službe Overseas Express:

Telefon +385 1 3454 555

Besplatni telefon 0800 33 66 33*

Faks +385 1 6175 410

Email info@overseas.hr

*Pozivi na besplatni broj telefona mogući su iz fiksne telefonske mreže s područja Hrvatske.

Za pošiljke dostavljene putem DPD dostavne službe, u slučaju oštećenja proizvoda nastalih tijekom transporta, kupcima se savjetuje da odmah kontaktiraju NASHE COSMETICS d.o.o., kupci mogu ispuniti kontaktni obrazac štete.

Kada NASHE COSMETICS d.o.o. putem dostavne službe isporuči proizvod kupcu odnosno primatelju, kupac odnosno primatelj je dužan preuzeti proizvod potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

Kupac je slobodan odbiti primitak paketa oštećenog u transportu i neće biti terećen za troškove dostave.

Odbijanjem primitka neispravne pošiljke, dostavna služba će pošiljku vratiti NASHE COSMETICS d.o.o..

Ako se proizvod koji je upućen kupcu odnosno primatelju vrati NASHE COSMETICS d.o.o. jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, kupac će o tome biti obaviješten elektroničkom poštom te će mu biti ponuđene slijedeće mogućnosti:

 • da se naručeni proizvod, na zahtjev kupca elektroničkom poštom, ponovno dostavi na adresu kupca odnosno primatelja, na trošku kupca;
 • da naručeni proizvod preuzme u adresi NASHE COSMETICS d.o.o. Kamik 29, 52100 Banjole, uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja.

Telefonski dogovor o terminu preuzimanja mogući je pozivom na broj +385 989627278 ili na broj +385 912755553 radnim danom, isključujući subotu, između 9 i 16 sati.

Ukoliko kupac u roku od 3 dana ne odgovori na upućenu elektronsku obavijest i ne odabere jednu od ponuđenih mogućnosti, odabrani proizvod biti će dostavnom službom upućen na adresu kupca, na trošku kupca.

Ako kupac odbije primiti neoštećenu robu ili je ne podigne u kurirskoj ordinaciji nakon što mu je obavijest dostavljena, prodavatelj ima pravo od kupca tražiti povrat svih troškova isporuke i povrata (cijena povrata iznosi 50% cijene poštarine).

 1. Povrat / reklamacija

Kupac je dužan provjeriti ispravnost narudžbe, uspoređujući primljene proizvode s računom. Ukoliko nešto nedostaje, obvezan je u roku 8 dana od primitka proizvoda od dostavne službe uputiti pisani prigovor NASHE COSMETICS d.o.o.. Naknadne reklamacije neće se uvažiti.

U slučaju povrata robe, kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju NASHE COSMETICS d.o.o. i to elektroničkom poštom, telefonski ili pismeno.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

 • isporuka robe koja nije naručena;
 • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja;
 • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu.

Prigovori se šalju:

 • Elektronskom poštom na nashesoaps@gmail.com;
 • telefonskim pozivom na broj +385 989627278 ili +385 912755553 (ponedjeljak-petak 9.00-16.00);
 • pismeno na adresu NASHE COSMETICS d.o.o., Kamik 29, 52100 Banjole.

NASHE COSMETICS d.o.o. će elektroničkom poštom potvrditi primitak prigovora i odgovoriti u najkraćem roku, a najkasnije u roku 15 dana od zaprimanja prigovora (sukladno Zakonu o zaštiti potrošača).

U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na raskid ugovora, povrat plaćenog iznosa ili na zamjenu proizvoda. U slučaju zamjene proizvoda kupac snosi troškove nove pošiljke, a trošak povrata preuzima NASHE COSMETICS d.o.o..

 1. Odgovornost za materijalne nedostatke

Podaci o proizvodima na Internet trgovini www.nashecosmetics.com sačinjeni su temeljem baze podataka NASHE COSMETICS d.o.o..

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. NASHE COSMETICS d.o.o. posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na Internet trgovini NASHE COSMETICS d.o.o. podložni su bug-ovima, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanih na Internet trgovini www.nashecosmetics.com, NASHE COSMETICS d.o.o. zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor.

NASHE COSMETICS d.o.o. odgovoran je za materijalne nedostatke proizvoda koje prodaje putem Internet trgovine, u skladu s pozitivnim zakonima Republike Hrvatske, posebno sa Zakonom o obveznim odnosima.

NASHE COSMETICS d.o.o. ne odgovara kupcu odnosno primatelju za manje ogrebotine na proizvodima koje su nastale kao posljedica dostave robe putem dostavne službe, ukoliko ogrebotine ili manji nedostaci ne utječu na osnovna svojstva i upotrebljivost proizvoda.

NASHE COSMETICS d.o.o. ne odgovara kupcu odnosno primatelju ukoliko tehničke mogućnosti opreme kupca odnosno primatelja nisu dovoljne za ispravno korištenje proizvodom kao i ukoliko osobna svojstva kupca odnosno primatelja nisu dovoljna za upotrebu proizvoda.

NASHE COSMETICS d.o.o. će prihvatiti povrat robe kojoj je istekao rok trajanja i robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan i da u kupca ne postoji nikakva odgovornost.

U slučaju nedostataka na proizvodu kupac može raskinuti ugovor samo ako je prethodno dao Prodavatelju naknadni primjereni rok za ispunjenje ugovora.

Pravo na jednostrani raskid ugovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac može jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana je kupcu ili trećoj osobi koju je kupac odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora:

 • ako je predmet ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje – ukoliko je bila otvorena nakon dostave;
 • ako je predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nepopravljivo pomiješana s drugim sadržajima;
 • ako je predmet ugovora lako pokvarljiva roba ili roba kojoj brzo istječe rok upotrebe

Da bi kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, mora obavijestiti NASHE COSMETICS d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte, a može koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Preuzmite “Obrazac za jednostrani raskid ugovora

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora NASHE COSMETICS d.o.o. dostavit će kupcu, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na mrežnoj stranici www.nashecosmetics.com kupac može:

 • elektronički ispuniti i poslati elektroničkom poštom na adresi nashesoaps@gmail.com ili
 • ispisati te ručno ispuniti.

Ručno ispunjen obrazac kupac može:

 • skenirati i poslati elektroničkom poštom na adresi nashesoaps@gmail.com ili
 • poslati poštom na NASHE COSMETICS d.o.o. Kamik 29, 52100 Banjole.

Kupac može elektronički ispuniti obrazac tako što ga preuzme sa naše Internet stranice te ga otvori u pregledniku za pdf dokumente i klikne na „Alati“, zatim na „Ispuni i potpiši“ te na kraju ispunjavanja spremi promjene.

Ukoliko kupac šalje obrazac poštom ili dostavno službom, datum otisnut poštanskim žigom ili na paketnoj oznaci smatrati će se datumom slanja.

Ukoliko kupac jednostrano raskine ovaj ugovor, NASHE COSMETICS d.o.o. se obvezuje izvršiti povrat primljenog novca, umanjeno za troškove isporuke, bez odgode, a najkasnije u roku 14 dana od dana povrata robe ili nakon dostavljenog dokaza da je roba poslana.

Povrat novca vrši se uplatom na tekući račun kupca. Kupac je dužan robu poslati bez odgađanja, najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je uputio svoju odluku o jednostranom raskidu.

Izravne troškove povrata robe snositi kupac.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je nastalo kao rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

 1. Završne odredbe

Ugovor o kupoprodaji između kupca i poduzeća NASHE COSMETICS d.o.o. smatra se zaključenim nakon što je narudžba zaključena. Ovi Uvjeti kupnje zajedno s Uvjetima korištenja čine sastavni dio ugovora o kupoprodaji između poduzeća NASHE COSMETICS d.o.o. i kupca.

NASHE COSMETICS d.o.o. pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta te iste može promijeniti bez prethodne najave, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena, ali se obvezuje obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su isti upisali prilikom registracije. Sve eventualne promjene stupaju na snagu u trenutku objavljivanja na Internet stranici www.nashecosmetics.com.