Ulje za sunčanje | Brzo do brončanog tena i njegovane kože

Ulje za sunčanje i ove će se godine pronaći u našim torbama za plažu, a nezaobilazno je ako želimo dobiti lijep i brončani ten!
Ulja volimo u svim kombinacijama, no priznajemo da nam je ulje za sunčanje ipak jedno od dražih.

Pri izboru preparata za brzo tamnjenje preporučujemo vam da se vodite onom – što prirodnije, to bolje za kožu. Izbjegnite kemikalije i okrenite se prirodnim proizvodima. Prirodni proizvodi jednako su učinkoviti, a vaša koža bit će vam zahvalna.

Predstavljamo vam Nashe ulje za sunčanje od buriti ulja, s mirisom magnolije i vaniline!

Buriti ulje štiti kožu od štetnih UV zračenja sunca na prirodan način te je nježan prema koži. Bogat je betakarotenima, poboljšava ten te vam daje preplanuli izgled. Vitamini C i E pomažu u borbi protiv slobodnih radikala i stimuliraju proizvodnju kolagena.

Buriti ulje također volimo jer smanjuje crvenilo na koži i umiruje osjetljivu kožu, zato ga možemo koristiti i kao njegu nakon sunčanja.

Idealan je i za osjetljivu kožu, može se koristiti i uz kreme za sunce s visokim zaštitnim faktorom kao dodatna zaštita koja potiče tamnjenje kože.

Namažite se Nashe uljem za sunčanje i uživajte u novoj brončanoj boji! Savjetujemo da svakako izbjegavate prejako sunce i lice zaštitite šeširom.

Enjoy your summer – Love, nashe!